Riemukasta yhdessäoloa!

Avaamme ovemme joka arkipäivä kello seitsemän ja aloitamme päivämme pehmeäksi haudutetulla puurolla. Yhdeksältä kokoonnumme aamupiireihin ikäryhmittäin. Aamupäivisin teemme montessoritehtäviä ja ulkoilemme. Aamupäiviimme sisältyy myös monet mukavat ja monipuoliset aktiviteettimme, kuten metsäretket, muskari, tunnetaitotuokiot ja enkkukerho.

 

Lounaaksi syömme maukasta ja lähellä tehtyä kotiruokaa. Lounaan jälkeen pienimmät pääsevät päivälevolle ja isommat ulkoilemaan. Ennen välipalaa myös isommat pötköttelevät hetken tarinoita kuunnellen. Iltapäivällä on vapaata leikkiä ja ulkoilua ennen kotiin lähtöä. Tämän toimintakauden kantavana teemana meillä on kestävä kehitys ja kierrätys.

Metsäretket

Ulkoilemme joka päivä säästä riippumatta ja teemme säännöllisesti retkiä lähiluontoon.

Muskari

Muusikko Mari Kaasinen pitää päiväkodillamme valloittavia muskarituokioita viikoittain. Muskarin tarkoituksena on herättää lapsen kiinnostus ja ilo musiikkia kohtaan.

Friends-tuokiot

Fun Friends -tunnetaitotuokioissa lapsi oppii tunnistamaan ja käsittelemään erilaisia tunteita. On tärkeää opetella olemaan ystävä itsensä kanssa, jolloin on helpompi olla ystävä myös toiselle.

Enkkukerhot

Let’s speak English! Leikkien, laulujen ja lorujen avulla opettelemme hauskalla tavalla englantia.

 

Meillä lapsi oppii monia taitoja leikkien!